@finalartmedia


Elérhetőségeink:
  •  Hogyan kapjuk meg az elkészült filmeket?

Elkészült filmek átadása

A filmek elkészítésére három hónapot szoktunk kérni, ez alatt az idő alatt általában mindig átadásra kerülnek az elkészűlt filmek. Amennyiben mégsem tudnánk teljesíteni a határidőt, abban az esetben is folyamatosan tájékoztatunk titeket, hogy éppen hogy állunk az utómunkálatokkal.

Első körben a Highlights film kerül megvágásra. Ezt egy Google Drive linken fogjátok megkapni, melyen megnézhetitek és le is tölthetitek.
Amennyiben az elkészített film elnyeri a tetszéseteket és hozzájárultok a publikáláshoz, úgy egy egyedi borítóképpel és leírással feltöltésre kerül a saját Youtube csatornánkra, melyről szabadon oszthatjátok a családotoknak, barátaitoknak.
Amennyiben változtatást vagy változtatásokat szeretnétek kérni az elkészült filmen, azt mi szívesen javítjuk a Számotokra. Ilyenkor kérlek szedjétek össze az összes ilyen észrevételt és egyben írjátok meg nekünk, mi pedig javítjuk a filmet a kéréseknek megfelelően. Ezután, ha a kész film már elnyeri a tetszéseteket, akkor kerül feltöltésre az előzőekben leírtak szerint.

Ha készűl hosszú film is, az, az előzőekkel megegyező módon GDrive linken kerül elküldésre a számotokra. Innen ez is megtekinthető és le is tölthető. Kérés esetén természetesen itt is javítjuk a filmet és ha elfogadásra kerül a részetekről, ez nem kerül már publikálásra, hanem a Highlights filmmel együtt adathordozóra kerül kiírásra melyet személyesen vagy postai úton juttatunk el a számotokra.

Kérjük, hogy a Google Drive linket csak szűk körben osszátok meg, mivel egy adott időn bellüli maximális megtekintés után a GDrive hajlamos rövidebb vagy hoszabb időre elérhetetlenné tenni a videót.

Az elkészűlt filmek felbontása minden esetben 4K UHD (3840×2160 pixel). Ebben a felbontásban küldjük el nektek megtekintésre és ebben a felbontásban kerül az adathordozóra is.
Kérés esetén a filmeket FullHD (1920×1080 pixel) felbontásban is átadásra kerül.

A kész film vagy filmek, egy dobozos, Üvegkristály Pendrive-on kerülnek átadásra, melyre a monogrammotokat gravírozzuk. Választható, hogy a 4K vagy a FHD felbontású filmek kerüljenek a Pendrive-ra.

Mivel az elkészűlt Filmek, gyakran nagyobbak mint 4GB, ezért a Pendrive-ok alapértelmezett FAT32-es fáljrendszerét exFAT-á kell formáznunk. Ez támogatja a 4GB-nál nagyobb fálj méretet és kompatibilis a Windows és Mac operációs rendszerekkel. Viszont egyes TV-k nem támogatják az exFAT fáljrendszert csak a FAT32-t és az NTFS-t (pl.: néhány LG modell). Ezért kérünk titeket, hogy ha TV-vel is szeretnétek lejátszani a Pendrive-ot, tájékozódjatok előtte, hogy milyen fáljformátumot támogat az TV-tek és ezt jelezzétek a számunkra. Ha ezt nem sikerül kideríteni, akkor írjátok meg nekünk a TV-tek típusát és segítünk benne.

Egyedi kérés esetén van lehetőség a felvételek DVD-n történő átadására is. Ilyenkor egyedi nyomtatott lemezeket adunk át személyre szabott DVD tok-ban. A lemezre mp4 formátumban, fullHD felbontásban kerülnek felírásra a filmek.